Reşat ( Hüseyin Oğuz)
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
|
« Yanıtla #270 : 15 Ocak 2010, 01:16:46 » |
|
Hayırlı cumalar, gününüz bereketli olsun ,
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
|
« Yanıtla #271 : 15 Ocak 2010, 08:32:29 » |
|
gününüz güzel, işleriniz hayırlı, kazancınız bereketli, Cumanız Mubarek olsun. Hayırlı Cumalar.
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #272 : 15 Ocak 2010, 09:14:59 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i ŞerifHayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
Karalar
Aliçerçili
Sülale: karalar
|
|
« Yanıtla #273 : 15 Ocak 2010, 21:35:26 » |
|
Anca girebildik siteye , hayırlı Cumalar...
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #274 : 22 Ocak 2010, 08:44:57 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i Şerif
Hayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
|
« Yanıtla #275 : 22 Ocak 2010, 10:41:11 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i Şerif
Hayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
|
« Yanıtla #276 : 29 Ocak 2010, 08:58:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #277 : 29 Ocak 2010, 09:34:28 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i ŞerifHayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
|
« Yanıtla #278 : 29 Ocak 2010, 09:35:20 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i ŞerifHayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun. Amin,Amin,Amina Ya Muin... Baki selamlar Hocam.
|
|
|
|
Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #279 : 05 Şubat 2010, 08:42:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
|
« Yanıtla #280 : 05 Şubat 2010, 12:07:17 » |
|
gününüz güzel cumanız mubarek olsun
HAYIRLI CUMALAR
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #281 : 12 Şubat 2010, 09:35:35 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i ŞerifHayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun. Sevgili hemşerilerim siteye yazılarınızı da bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
|
« Yanıtla #282 : 12 Şubat 2010, 10:55:09 » |
|
Efendimiz Aleyhisselam buyurdu:
Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir. Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir. Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.
- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."
Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder. Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.
HAYIRLI CUMALAR
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #283 : 19 Şubat 2010, 07:49:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
|
« Yanıtla #284 : 19 Şubat 2010, 08:37:40 » |