Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #345 : 22 Ekim 2010, 09:31:04 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i ŞerifHayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #346 : 29 Ekim 2010, 13:41:57 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i ŞerifHayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #347 : 05 Kasım 2010, 08:37:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #348 : 12 Kasım 2010, 07:41:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #349 : 19 Kasım 2010, 10:46:29 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i Şerif Hayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun.
|
|
|
|
|
|
|
Ali Rıza Özaslan
Aliçerçili
Sülale: Meyreli
|
|
« Yanıtla #350 : 19 Kasım 2010, 13:11:58 » |
|
Bayram bayram olsun.
|
|
|
|
Kulluğun İdrakinde / Kul Olmadık Mevlaya
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #351 : 26 Kasım 2010, 09:15:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #352 : 03 Aralık 2010, 08:37:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
|
|
« Yanıtla #353 : 03 Aralık 2010, 11:25:36 » |
|
CUMANIZ MUBAREK OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Uçar
Aliçerçili
Sülale: Hatiblar ..hatibel.davulcu Ahmet,in Son Oğlu.
|
|
« Yanıtla #354 : 10 Aralık 2010, 08:34:44 » |
|
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. Sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.
Cumanız mübarek olsun...
Not.Bu günün duası Ali osman uçarın f bana gönderdigi msaj dan alıntıdır.
|
|
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2010, 08:38:47 Gönderen: Ahmet Uçar »
|
|
BİRGÜN GELECEK BİZDE BU DÜNYADAN GÖÇ EYLEYECEGİZ ELBET SANA GERİ DÖNECEGİZ YARAB...
|
|
|
H. Kübra Oğuz
Aliçerçili
Sülale: Karalar
|
|
« Yanıtla #355 : 17 Aralık 2010, 09:50:47 » |
|
Hayırlı Cumalar
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #356 : 24 Aralık 2010, 08:38:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #357 : 31 Aralık 2010, 09:41:34 » |
|
Cuma Günü bana çok salevat-ı şerife getirin! Zira sizin Cuma günü getirdiğiniz salevat-ı şerifeler bana arz edilir. Hadis-i Şerif Hayırlı cumalar gününüz bereketli olsun , Yüce Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun
|
|
|
|
|
|
|
Abdulkadir
|
|
« Yanıtla #358 : 07 Ocak 2011, 08:23:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayşe Teke
|
|
« Yanıtla #359 : 07 Ocak 2011, 08:39:58 » |
|
Ubudiyet dua renkleriyle süzülür gönlün gökkuşağına
Kulluk toprağından yükselen tefekkür çiçekleri güneşin renklerini görür ve gösterir
Bereket yağmurlar yağar Rahmet bulutlarından Toprağın kokusuyla, gökkuşağı renkleri coşku
kuşlarını uçurtur sekine kanatlarıyla;
Dağların, denizlerin ötesinde, yıldızların yetişemediği, galaksilerin göremediği yöne doğru
Kalp, cumanın kalbiyle bütünleşmiş, yönsüz ve zamansız iklimlerde
renkleri ve kokuları geride bırakmış yitik yurdunu arıyordur; sonsuz saadet
Latif ve Alim olan Rabbimiz dünya saadetiniz için Cuma'yı vesile kılsın,
ahirette size ve tüm sevdiklerinize Cuma Yamaçları nasip etsin...
...Hayırlı Cumalar... ALİÇERÇİ AİLESİ....
[/b]
|
|
|
|
Zaman, Birlikten Kuvvet Doğurma Zamanı Değil; Zaman, Tek Başına Dimdik Ayakta Kalabilmeyi Başarma Zamanıdır...!!!
|
|
|
|