12 Eylül 2024, 01:52:13 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Oyunlar Ara Takvim Bağlantılar Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir buluşma daha sona erdi...  (Okunma Sayısı 3743 defa)
Ayşe Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« : 24 Temmuz 2011, 19:30:18 »

Yaklaşık iki saat öncesi sona eren uzaktan yakından şenligimize gelen herkese teşekkürler..kazasız belasız bir  buluşma daha sona erdi..dernegimize vede emegi gecen herkese özellikle MÜcahit Demire  şahsım olarak teşekkürlerimi sunuyorum

TEKNOLOJİ BÖYLE BİR ŞEY...ŞU AN YOLDAYIM VE YOL KENARINDA KÖYÜMÜN SARARAN  BUGDAYLARINA BAKARAK  BİN BİR DÜŞÜNCEYLE AYRILIRKEN SİZLERLE DUYGULARIMI PAYLAŞABİLİYORUM...KISMETSE SENEYE BULUŞMAK ÜZERE.................

Zaman, Birlikten Kuvvet Doğurma Zamanı Değil; Zaman, Tek Başına Dimdik Ayakta Kalabilmeyi Başarma Zamanıdır...!!!
Mehmet Bütün
Aliçerçili
*

Sülale: hacı efendi

« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2011, 21:31:38 »

allah devamını nasip etsin inş sen gene gittin ya gidemeyenler özledım ya oraları artık başka zamana kaldı köy inş güzel geçmiştir tüm herkesin eline ve emeğine sağlık katılamadım ama ınanyorumki güzel geçmiştir

dostluk denizin dibindeki inci tanesine benzer ikiside zor bulunur!!
Karalar
Aliçerçili
*

Sülale: karalar

« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2011, 21:59:18 »

Bana gelen haberlere göre pilav mükemmelmiş, bu senede yiyemedik pilavı , şaka bir yana yine süper olmuş her şey, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.
Ali İhsan Çiçek
Aliçerçili
*

« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2011, 10:52:42 »

ayşe kardeş okutmuş olduğunuz mevlidişerifi mevlam yücedergahında kabul etsin inşallah
gelemdik.
 Aliçerçinin sıladan sılaya buluşmasıda seneler boyu birlikve beraberlik içerisinde  devameder işallah
ogüzel şenlikte bulunup meşhur etlipilavıda yemk isterdik nasip  başka buluşmalara inşallah
emği geçenlerden mevlam razı olun inşallah amin
Ayşe Teke
Yönetici Yardımcısı

Sülale: Dervişler..

« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2011, 12:32:01 »

.Allah razı olsun ihsan abi.. mehmet sen gelmesende kızlarla iyiydik:)) inş seneye ablacım...karalar abi siz hiç katılmıyorsunuz zaten:) seneye sizede nasip olur inş.

Zaman, Birlikten Kuvvet Doğurma Zamanı Değil; Zaman, Tek Başına Dimdik Ayakta Kalabilmeyi Başarma Zamanıdır...!!!
Sayfa: 1
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!