Mustafakurt
Aliçerçili
Sülale: Meyreden Kurtlar
|
|
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2012, 19:07:24 » |
|
Mustafa Kurt Selamün Aley küm köylüm Ve DostLar Yıl=2012.=Ay.Haziran.=Gün.20=Pazar= Kimi mutlu kimi Mutsuz Kimi İse de Azar Mutlu edemezsin insanları Değer Nazar Gurbetteyim 45 sene Özlemlerim Azar
Sev sevil dünyda negüzel Mutluluklar Bozkırlıyım meyreli Derler Turşucular Ne bulgur pilavı ne erişte onsun olmazlar Allaha şükret kuru yavan acı soğan.Lar Mustafa Kurt &Ne alakada Garındaş Lar
Hüzün giymiş gecelerde çile var, Sevda derdi cenderede bu gönül… Ayaz yemiş hecelerde sel sis kar, Veda gerdi kırıldı dal soldu gül…
Yâr yürekten sevdim seni can gibi, Aşka akan damarlarda kan gibi, Kör geceye doğan güneş tan gibi, Sensiz gülüm ne noktayım ne virgül…
Nadidesin yok evrende emsalin, Tek mekânım gümüş gönül kumsalın, Öykün benim olmam senin masalın, Koy kafese ah sevgilim der bülbül…
Sensin gülüm aşk nakışlı mendilim, Bu dünyamı aydınlatan kandilim, Başkasına ben yâr dersem kes dilim, At ateşe kül olayım canan kül…
Cantekin der; tek limanım sahilim, Sevdan ile cayır cayır dâhilim, Bir tanemsin ondan hırçın cahilim, Sen gideli boynum bükük göz melül…
Nadidesin Yâr Hüzün giymiş gecelerde çile var, Sevda derdi cenderede bu gönül… Ayaz yemiş hecelerde sel sis kar, Veda gerdi kırıldı dal soldu gül…
Yâr yürekten sevdim seni can gibi, Aşka akan damarlarda kan gibi, Kör geceye doğan güneş tan gibi, Sensiz gülüm ne noktayım ne virgül…
Nadidesin yok evrende emsalin, Tek mekânım gümüş gönül kumsalın, Öykün benim olmam senin masalın, Koy kafese ah sevgilim der bülbül…
Sensin gülüm aşk nakışlı mendilim, Bu dünyamı aydınlatan kandilim, Başkasına ben yâr dersem kes dilim, At ateşe kül olayım canan kül…
Cantekin der; tek limanım sahilim, Sevdan ile cayır cayır dâhilim, Bir tanemsin ondan hırçın cahilim, Sen gideli boynum bükük göz melül…
|